Translate

miercuri, 29 aprilie 2015

MINUNEA MEA

   Inca nu s-au inventat cuvinte care sa descrie ce simt eu pentru tine,vocabularul nostru,al tuturor este prea sarac in astfel de cuvinte,dar totusi voi incerca sa exprim cu ele,asa putine cum sunt,ce simt pentru tine viata mea,dragostea mea nebuna,iubirea mea eterna,febletea mea,sunt fericit pentru ca ma iubesti,pentru ca ai gasit la mine intelegerea, prietenia,romantismul,alinarea,umorul,nebunia si nu in ultimul rand iubirea. Foarte putin timp a trecut de cand ne iubim dar este ca adierea usoara a vantului care o simti mangaindu-ti corpul,ca ploaia calda de vara care se transforma in furtuna cand e prea puternica.Esti secretul meu,esti adevarul meu, esti as putea spune fara sa mint, ratiunea mea de a trai.Nu`mi imaginez viata fara tine,ar fi prea monotona, prea sumbra.Doar tu esti vinovata pentru zambetele mele, pentru lacrimile mele,pentru ceea ce sunt.TE IUBESC si TE VOI IUBI mereu,nici moartea nu ne va putea desparti! Totul se traieste cu o intensitate si bucurie prea mare.Facem parte din categoria oamenilor care inca se tin de mana pe strada,care sunt impreuna si cand unul e intr`un capat al tarii si celalalt in partea opusa, stim ce gandim, ce simtim, suntem UNUL.
Iti multumesc ca ai aparut in viata mea,pentru ca tu m-ai invatat sa iubesc,mi-ai aratat ce e dragostea adevarata si sincera, speranta mea de a merge mai departe si de a realiza ca am de ce sa traiesc,sa imi placa viata, sa te iubesc,deoarece tu esti viata mea, numai pentru tine traiesc,pe tine te iubesc si te voi iubi intotdeauna. Maine te voi iubi mai mult ca azi si uite asa pe zi ce trece din ce in ce mai puternic si mai patimas. E adevarat, te iubesc , simt asta si ma bucur ca am pe cine iubi si are cine sa ma iubeasca. Te iubesc si nu imi doresc sa te schimbi vreodata. Ramai asa cum esti...MINUNATA. Esti  perfecta pentru mine.Sunt cel mai fericit alaturi de tine, sunt FERICIT ca esti tu Oana viata mea si ca in timp iubirea ta sper sa nu se piarda. Numai moartea ne va putea desparti,insa mi-as dori sa existe un rai, iar tu sa fii un inger, ca atunci cand voi muri, sa fim din nou impreuna.
Mi-as dori sa fiu raza de soare sa te pot privi mereu in ochi, sa fiu o picatura de ploaie care sa cada pe buzele tale sa te pot saruta macar pentru o clipa si apoi sa ma preling pe coarda sensibila a inimii care se numeste DRAGOSTE ! TE IUBESC! Of Doamne....cat de dor imi este de tine...In aceste momente de dor cumplit,nu-ti pot dãrui decât cuvântul pornit sã te cutreier în vis,ca o corabie plinã de doruri ascunse,strigându-ti numele cu buzele arse de febrã,doar gândul,culcat sub trecerea pasilor...Oare cate stele vor muri fara sa te simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand? Si timpul trece foarte greu si clipele pana la revedere sunt foarte grele...Cateodata ochii mei devin gelosi pe inima. Si sti de ce? Deoarece… tu mereu ramai aproape de inima mea si esti departe de ochii mei.
Poate nesfarsitele zile de ,despartire ,poate si gandurile mele ce te cauta si nu te gasesc se vor sfarsi cat de curand ,dar intr-o iubire adevarata trebuie sa tragem amandoi de sfoara sentimentala!!!
    Nu exista destule cufere care sa cuprinda dragostea ce ti-o port pentru ca ceea ce simt pentru tine si continua sa creasca din ce in ce mai mult cu fiecare zi pe care o petreci in viata mea!Frumusetea ta este muzica care imi umple inima cu gratie. Mi-ai transformat noptile intunecate in seninatate cu darul zambetului tau. Ai venit in lumea mea si ai pictat culoare in jurul meu. Mi-ai facut din nou cunostinta cu curcubeele si te iubesc!Ii multumesc cerului ca mi-a trimis cea mai frumoasa si stralucitoare stea! Aceea esti tu!Un ocean are mai putina apa, decat dragostea care exista in inima mea pentru tine!Ai aparut in viata mea ca o puternica raza de soare ce mi-a adus in suflet caldura si gingasia nesfarsita, cu zambetul tau m-ai invatat sa cunosc blandetea pana atunci necunoscuta... ochii tai senini mi-a daruit dulceata nemaintalnita si daca nu te cunosteam viata mea ar fi ramas in continuare o pictura in alb si negru, un pamant sterp, fara viata, fara anotimpuri,fara culori...
    Acum doar stau si meditez la clipa cand o sa fim impreuna,o sa fie cele mai frumoase nopti din viata mea. Visez cum o sa adormi goala langa mine. Frumoasa cum doar eu stiu sa te vad..pura..blanda…atat de frumoasa cum doar tu poti fi. Visam la momentul in care acest lucru se va intampla in fiecare zi, trezindu-te cu sarutari, jucandu-ma cu degetele pe spatele tau gol si sarutandu-ti sanii dezgoliti. Vreau sa bem cafea in fiecare dimineata, sa ne trezim in fum si vantul sa ne alinte trupurile goale, papusa mea. Vreau totul in viata asta doar alaturi de tine.Vreau sa te alint, sa te tin strans in brate si sa te mangai suav pe tot corpul. Vreau sa iti simt buzele peste ale mele, sa te sarut incet , sa imi plimb buzele pe trupul tau gol si sa te rasfat toata viata ta de acum incolo. Vreau sa fiu sprijinul tau, sa fiu motivul zambetelor tale, vreau sa fiu refugiul tau, locul in care te simti in siguranta, locul in care fugi cand cand ti-e teama. Vreau sa fiu briza ce te imbraca cu caldura, vreau sa fiu cearceaful ce te inveleste cand ti-e racoare, vreau sa fiu tigara ce te calmeaza si cafeaua ce te trezeste dimineata. Vreau sa te fac sa te simti iubita si rasfatata, protejata, alintata, respectata, adorata, frumoasa, dulce, inteligenta, buna, blanda si adorabila. Vreau sa te simti bine in fiecare secunda si sa nu iti pese de nimic. Vreau sa fii doar a mea mereu. Vreau sa te fac fericita!Vreau sa fii a mea de acum si pana cand moartea ne va desparti. Vreau sa iti ofer dragostea mea sincera si neconditioanata tot restul vietii noastre impreuna.


  Povestea noastra…e atat de frumos..ce ni se intampla.. incat mi-as dori ca toata lumea sa se bucure alaturi de noi..ca toti sa fie martorii iubirii pe care ne-o purtam unul celuilalt...si ti-o dedic tie,iubire.. pentru ca fara tine...pur si simplu nu exist....pentru ca esti totul...si ..pentru tot iti multumesc..Poate ca nu folosesc cele mai apropiate cuvinte ca sa pot descrie ce simt pentru tine..dar asa cum o voi face.. este... cum imi dicteaza sufletul...Iubirea noastra izvoraste din cele mai adanci simtiri ale sufletului omenesc, sarutul ce izvoraste din iubire, iubire ce poate sparge orice granite, ar putea dstruge chiar si portile iadului, O IUBIRE MACABRA pentru ca inima ta e casa mea. Calda si dulce, este singurul loc in care vreau sa fiu in orice moment al zilei.Din apa cerului am cules stropi de roua... din puritatea marii, raze de aur... din suierul vantului, notele cele mai dulci. Le-am impletit toate... pentru tine le-am cules. Esti raza de soare ce-mi lumineaza viata, esti ecoul iubirii ce-mi leagana fiecare bataie a inimii mele, care cu fiecare bataie reprezinta un mesaj cu " Te iubesc" pentru tine si toate stelele ar rade de bucurie sa stie ca in viata mea nu e loc decat pentru tine si ca tu esti mereu prezenta in gandurile si in inima mea si nimeni si nimic nu te poate scoate!
 Îmi dai încredere în mine si in dragostea noastra, în fiecare clipa.Pentru ca eu cred ca asa s-ar cuveni sa fie rânduite toate povestile de dragoste care tânjesc nu dupa “happy end”, ci doar dupa “happy” si dupa “never ending”.Dragostea te face sa urci pe cele mai inalte piedestale sufletesti...este  singura ce te poate salva din lumea asta cruda si plina de negura...Eu exist pentru ca tu te-ai nascut ca sa ma faci sa cresc,sa cunosc fiinte si lucruri, sa ajung la stele,sa ma cufund in ele,sa vad lumea si sa simt cum palpiie in ea negura eterna si lumina eterna!Ai devenit soarele ce-mi lumineaza zilele, esti mana puternica ce mereu ma indruma pe calea cea buna, esti ingerasul meu coborat din rai, plange cerul dupa tine, insa impreuna ne e mereu bine!
Pentru toate  momente în care imi esti alaturi,pentru întregul adevar pe care m-ai facut sa-l vad,pentru toata bucuria pe care mi-ai adus-o în viata mea,pentru orice greseala pe care tu poti sa o îndrepti,pentru fiecare vis pe care l-ai transformat în realitate,pentru toata iubirea pe care am gasit-o în tine, iti voi fi pentru totdeauna recunoscator, iubire.
Tu esti cea care m-a sustine,care nu ma lasa niciodata sa cad,tu esti singura care a vazut prin mine totul,tu esti puterea atunci când am slabiciuni,tu esti vocea mea atunci când nu am puterea sa vorbesc,tu imi esti ochii atunci când nu am putere sa vad,numai tu ai reusit sa vezi cum e inima mea.
M-ai ridicat exact in momentul cand credeam ca nu voi mai putea iubi niciodata,Oana imi dai încredere pentru ca ,crezi în mine.Doar tu mi-ai dat aripi si m-ai facut sa zbor,când mi-ai atins mâna am putut sa ating cerul,când mi-am pierdut încrederea, tu mi-ai redat-o si iti spun ca nici o stea nu e de neatins alaturi de tine.
Oana imi esti aproape de inima mea, tu esti inspiratia mea,iar eu raman în picioare si nu ma prabusesc,având iubirea ta, am totul si iti voi fi  recunoscator in fiecare zi,cate zile mai am de trait .
Esti întotdeauna in inima si in gandul meu si vântul tandru m-a poarta
ca o lumina stralucitoare în întuneric ,asa e dragostea ta în viata mea.
Te iubesc pentru ca ai aparut in viata mea ca din senin iar cu privirea ta imi linistesti sufletul. Te iubesc pentru atingerile tale ce îmi opreste inima si respiratia în loc.Te iubesc pentru ca esti mereu acolo langa mine cand am nevoie de tine si imi dai putere sa lupt. Te iubesc pentru ca te doresc cu fiecare zi mai mult, te simt chiar si atunci cand nu esti langa mine.. Te iubesc pentru ca iti pasa de mine si ai grija de mine chiar daca  uneori te mai supar, imi cunosti defectele si ma accepti asa gelos si nebun cum sunt. Te iubesc pentru ca esti cea pe care as alege-o mereu dintre toate femeile din lume, daca esti langa mine nu mai am nevoie de nimic.. Te iubesc pentru ca numai gandul ca peste inca cateva zile te voi reintalni imi inunda trupul si sufletul de fericire, ai un suflet bun si stiu ca nu o sa renunti niciodata la mine cum de altfel la fel o sa fac si eu. Te iubesc pentru ca esti asa cum mi-am dorit, iar buzele tale imi trezesc fantezii . Te iubesc pentru ca esti unica si speciala pentru mine. Te iubesc pentru ca esti cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat, nu pot renunta la tine si la iubirea ta chiar daca maine as muri.. te iubesc pâna la infinit si înapoi tu esti tot ce mi-as fi putut dori de la viata. Alaturi de tine traiesc cel mai frumos vis din univers.

te iubesc pentru ca îmi umpli viata si ma faci fericit dându-i un scop ..o existenta . Pâna si aerul pe care îl respiri s-a îndragostit de tine, pâna si cei mai frumosi ochi din lume sunt gelosi pe ochii tai minunati. Atunci când tu esti trista cerul plânge pentru tine, iar când esti fericita soarele radiaza de fericire. Ma bucur si îi multumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus în viata, secunda cu secunda, minut cu minut..
TE IUBESC ENORM VIATA MEA

Un comentariu:

  1. E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam se afla o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă doriți să tratați infertilitatea.
    *Dacă doriți să vă răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.

    RăspundețiȘtergere